ZAŠTO BI POBOGU NETKO VOZIO OVAKAV MERCEDES G-KLASE?

Luksuzni terenac “oplemenjen” dodacima Brabusa, Mansoryja i Forgiata!

Ovaj Mercedes G-klase izgleda kao da je spreman za “odlazak u rat”. Masivni naplaci sa terenskim gumama, novi robusni odbojnici, proširenja  i bočni pragovi garantiraju mu poglede, ali i nesmetano savladavanje najtežih terena. Ne, nije riječ o novom vozilu američke vojske, već o doradi modela G550 koju potpisuje američka kompanija Road Show International koja ima sjedište u okolici Atlante.

Mercedes servis, tuning vozila

Oni su naime odlučili (sada već) prethodnu generaciju kultne G-klase. Tako je ugrađen “wide body kit” s potpisom Brabusa, automobil je postavljen na 22-inčne Forgiato naplatke, dok su neobična stražnja svjetla naručena od tuning kuće Mansory.

Mercedes servis, tuning vozila

Sve je zaključeno s mnoštvom LED svjetala, a karoserija je lakirana u prigodnu “Desert Storm Satin” svjetlo smeđu boju, koja, baš kao što i samo ime govori, podsjeća na boju pijeska u pustinji…Prerade nisu stale na vanjštini, pa je tako unutrašnjost iznova tapecirana u crno-crvenu kombinaciju (pretpostavljamo kako bi išla u kombinaciji s naplacima?).

Mercedes servis, tuning vozila

U svakom slučaju, ova prerada nije baš za svakoga, no sigurni smo kako će u kompaniji zaslužnoj za ovaj projekt vrlo brzo pronaći kupca kojem su, ako ništa drugo, pogledi i savladavanje terena zagarantirani…

Mercedes servis, tuning vozila

 

Izvor: https://www.jutarnji.hr/autoklub/garaza/foto-zasto-bi-pobogu-netko-vozio-ovakav-mercedes-g-klase-luksuzni-terenac-oplemenjen-dodacima-brabusa-mansoryja-i-forgiata/8187272/

Auto Projekt d.o.o.

designPromoprint