JOŠ JEDAN MERCEDESOV NOVITET

Ovo je A35 AMG Sedan koji ispod poklopca skriva 306 KS i s kojim njemački proizvođač cilja na mlađu publiku

Iako je Mercedes na salonu u Ženevi održanom ovaj mjesec imao niz premijera, njemački proizvođač nastavlja punom brzinom pa su tako nakon Ženeve već predstavili dva noviteta. Prvi je osvježeni GLC Coupe o kojem smo već pisali, a danas je predstavljen A35 AMG Sedan. Riječ je naravno o tehnološkom blizancu modela A35 AMG, a između ova dva modela kupci će birati na temelju osobnih preferencija. U Mercedesu pritom ističu kako će s ovim modelima ciljati mlađu publiku.

Mercedes servis, tuning vozila

U unutrašnjosti dobro poznata priča – digitalni kokpit i MBUX infotainment sustav koji koristi umjetnu inteligenciju poznati su sa “obične” A-klase Sedan, dok je u AMG verziji novost novi upravljač kao i prekidač za odabir različitih načina vožnje (nalazi se na upravljaču, kao kod Porsche modela). Vozač pritom na izboru ima pet programa: Slippery, Comfort, Sport, Sport+ i Individual.

Mercedes servis, tuning vozila

Opcijski se nudi AMG Ride Control sustav uz koji je moguće odabrati različite postavke ovjesa ovisno o vožnji i uvjetima na cesti. Atraktivni Mercedes-AMG 35 Sedan 4Matic premijeru za javnost imat će na salonu u New Yorku, a onda će biti poznato više detalja o cijenama i datumu dolaska na tržište..

Mercedes servis, tuning vozila

Mercedes servis, tuning vozila

 

Izvor: https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/foto-ovo-je-a35-amg-sedan-koji-ispod-poklopca-skriva-306-ks/8658998/

Auto Projekt d.o.o.

 

designPromoprint